We zijn allemaal zo begonnen met het opzoeken van informatie en dat u het nu ook doet betekent dat er enige interesse is. Karate is voor de meeste mensen niet zo gekend als Voetbal, tennis enz... toch zijn er wereldwijd veel mensen die dit beoefenen.

Onze vereniging is meer dan twintig jaar geleden van start gegaan te Antwerpen ( Berchem ) onder een andere naam maar bestaat nog steeds. Hierna is onze voorzitter van start gegaan in de kempen om het Karate verder te verspreiden en met succes. Na enige tijd zijn er twee andere clubs die zouden stoppen mee overgenomen, wederom met groot succes. De club bestond uit leden die voor het plezier Karate beoefenden maar ook een gans team dat met succes internationaal aan wedtrijden deelnam.

Nu zoveel jaren later en na enkele filialen opgestart te hebben, hebben onze twee grondleggers van de vereniging beslist om neer te strijken in Herentals de woonplaats van onze voorzitter. Vanaf september 2021 zijn we hier van nul  gestart en ervan overtuigd dat we ook hier een mooie geschiedenis zullen schrijven. Herentals zal en moet onze vaste basis worden en zullen we een gevestigde sport vereniging worden in de toekomst.

Wij hopen dat via onze website al uw vragen een antwoord krijgen en u genoeg geïnspireerd bent om er zelf ook mee te starten. Hebt u toch nog vragen kan u gerust een Email sturen of kom gewoon langst op een van onze trainingen.

Weet u niet of Karate iets voor u kan zijn maar wil dit eens uit proberen kan dit met een GRATIS proefles.